Πιστοποιητικά

O ιδρυτής, κος Γεωργουλής Παναγιώτης, είναι πιστοποιημένος διακοσμητής με C.B.A Certfication ( Certified Balloon Artist ) από την Qualatex. Ένας τίτλος παγκόσμιας αναγνώρισης, στον τομέα των μπαλονιών ως επαγγελματίας, και από τους ελλάχιστους στην Ελλάδα, ήδη από το 2008.

Επίσης το φυσικό μας κατάστημα Festival Balloons, ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο της Qualatex - Q.B.N. (Qualatex Balloon Network) 

Η Festival Balloons δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαλονιών διακόσμησης και εμπορίας από το 1981.

Qualatex: Τα πιο ποιοτικά μπαλόνια στον κόσμο και η πιο πρωτοποριακή επαγγελματική εκπαίδευση.

Η εταιρεία  Pioneer, κατασκευάζει τα μπαλόνια Qualatex, τα απολύτως καλύτερα μπαλόνια στον κόσμο. Οι περισσότεροι και καλύτεροι επαγγελματίες διεθνώς, χρησιμοποιούν τα μπαλόνια Qualatex. Η ποιοτική τους ανωτερότητα αναδεικνύει την επαγγελματική διακόσμηση, την κάνει να ξεχωρίζει και φέρνει την αναγνώριση και το κέρδος στον δημιουργό της. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν παρέχει τόσο μεγάλη γκάμα καλά συνδυασμένων προϊόντων ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες της αγοράς διακόσμησης και δώρων.  Η Pioneer, έχοντας ηγετική θέση και στην εκπαίδευση, στηρίζει σφαιρικά τον επαγγελματία . Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα The Qualatex Event, εφοδιάζει με την απαραίτητη γνώση που συνδυασμένη με τα άριστα μπαλόνια Qualatex,   οδηγεί εσάς και την επιχείρησή σας  στην επιτυχία και την κερδοφορία.

Τα μπαλόνια Qualatex από φυσικό λάστιχο υπερέχουν σε ποιότητα και σχέδια εδώ και ογδόντα χρόνια. Αυτά έδωσαν τη φήμη της άριστης στην εταιρεία. Είναι τα κλασικά και ασυναγώνιστα μπαλόνια με μια τεράστια ποικιλία έντονων χρωμάτων και με υπέροχες εκτυπώσεις. Στη συνέχεια ήλθαν τα Microfoil μπαλόνια, πάντα άριστης ποιότητας, που πρόσφατα πάλι πρωτοπορούν καταργώντας τη «ραφή». Τα τελευταία χρόνια, η εντυπωσιακή ανακάλυψη των Qualatex Bubbles έφερε μια επαναστατική πρόοδο στη αγορά των μπαλονιών. Έχει  δημιουργήσει μια τελείως καινούργια κατηγορία μπαλονιών. Τα Bubbles έχουν εξαιρετική αντοχή και την καταπληκτική ιδιότητα να πετούν για πάνω από τέσσερις εβδομάδες, φουσκωμένα με ήλιον. Η γκάμα  τους εμπλουτίζεται συνέχεια με όλους τους ήρωες της Disney και με όλα τα θέματα των κλασικών κατηγοριών.